Wildlife Sea Safari

Wildlife Sea Safari er en av våre mest populære opplevelser og er den perfekte kombinasjonen av sug i magen, sightseeing og historiefortelling.

Se Ålesund fra sjøsiden, besøk selkolonier og opplev lundefugl og havørn på fuglefjellet Runde. Båtene tar opptil 12 personer og vi tilpasser alltid opplevelsen etter værforholdene. Er det høye bølger på Runde går turen inn i fjorden.

Om sommeren kan du kjøpe billetter til våre daglige avganger eller du kan bestille private turer hele året.

Før du går i båten blir du kledd i flytedress og briller for en komfortabel tur på sjøen. Opplev de spektakulære havområdene på Sunnmøre og kom tett på dyrelivet, naturen og det åpne havet. Våre RIB-båter er de raskeste og tryggeste på markedet. Den spektakulære naturen i området rundt Ålesund kombineres med spennende historier fortalt av vår kaptein. Husk kamera, du kommer til å ville ta mange bilder og selfies. Se Ålesund fra sjøsiden, besøk selkolonier og opplev lundefugl og havørn på fuglefjellet Runde. Fuglefjellet er Norges sørligste og huser over 500 000 fugler av forskjellige arter.  Fuglefjellet utforskes best fra båt, hvor du kommer tett på uten å forstyrre fuglene som holder til her. I fjellet har havet vasket ut grotter som vi gjerne utforsker når været tillater det.

Faste avganger

17.juni - 31.aug


I sesong kjører vi faste avganger kl. 12.00 hver dag, og kl 17.00 på mandager, onsdager og fredager. 

Ta kontakt for private turer.

Sted

62°NORD Adventurehub Ålesund

Dronning Sonjas Plass, Ålesund

Kan kjøpes

ulltøy

Besøk vår shop på 62°NORD aktivitetshub