Båtturer

sightseeing

Vi har båter for grupper inntil 30 personer.

Opplev den spektakulære naturen på Sunnmøre med våre båter. Reis sjøveien gjennom spektakulære Hjørundfjorden og verdensarvområdet Geirangerfjorden. La oss ta deg med til vakre fossefall, historiske fjellgårder og urørt natur. Opplev havet og kysten med sitt rike dyreliv og spennende kystkultur. Vi tilbyr turer med og uten guide.

Hjørundfjord

Hjørundfjorden er en av Norges aller vakreste og mest spektakulære fjorder. Det at man er omringet av de majestetiske Sunnmørsalpene på begge sider gjør dette til en mektig opplevelse. Dette er en av flere veier til eventyrlige Hotel Union Øye.

Geirangerfjorden

Verdensarvområdet Geirangerfjorden er en opplevelse som alle bør få med seg minst en gang i livet. Besøk historiske fjellgårder på vei inn fjorden til den sjarmerende fjordbygda Geiranger.

Havrafting

I åpen RIB tar vi deg tett på naturen og havrafting er en opplevelse som passer for alle. Før du går i båten blir du kledd i flytedress og briller for en komfortabel tur på sjøen. Opplev de spektakulære havområdene på Sunnmøre og kom tett på dyrelivet, naturen og det åpne havet. Våre RIB-båter er de raskeste og tryggeste på markedet.

Turen

Dersom du er fristet til å oppleve våre båter men er litt usikker, kanskje spesielt til våre RIB båter, vil du bli glad for å vite at turene tilpasses slik at de er komfortable for alle. Våre kapteiner vil alltid ta hensyn til alle ombord og tilpasse fart og rute med tanke på vær, forhold og menneskene som er med oss. For oss er det viktig at alle har det kjekt på tur, og ofte gjør skyer, vind og regn opplevelsen litt mer eksotisk. På Sunnmøre skifter været raskt, ofte og innen korte avstander. Derfor lytter vi alltid til våre erfarne kapteiner som tilrettelegger din opplevelse på mest omsorgsfulle måte.

Utforsk våre båter

Kontakt oss

Opplev Ålesund & Sunnmøre

Ønsker du en opplevelse med våre båter hører vi gjerne fra deg.