Havrafting i vinterferien

I åpen RIB får du oppleve de spektakulære havområdene på Sunnmøre. I vinterferien kan du kjøpe billetter til våre avganger på utvalgte dager eller du kan bestille en privat tur hele året.

Kom tett på naturen og det åpne havet. Den perfekte kombinasjon av adrenalin og sightseeing. Båtene tar opptil 12 personer og vi tilpasser alltid opplevelsen etter værforholdene.

Daglige avganger torsdag til søndag i vinterferien

Havrafting 650,- per person

Avgang 20. - 21. februar, 25. -28 februar og 4. - 7. mars kl 12.00. Turen går fra Dronning Sonjas plass i Ålesund sentrum og varer 1 time.

Før du går i båten blir du kledd i flytedress og briller for en komfortabel tur på sjøen. Opplev de spektakulære havområdene på Sunnmøre og kom tett på naturen og det åpne havet. Våre RIB-båter er de raskeste og tryggeste på markedet. Den spektakulære naturen i området rundt Ålesund kombineres med spennende historier fortalt av vår kaptein. Ta på varme klær, votter og lue – og husk kamera, du kommer til å ville ta mange bilder og selfies!

I åpen RIB tar vi deg tett på naturen og havrafting er en opplevelse som passer for alle. Kapteinen sørger for at alle er komfortable på tur, og farten justeres etter ønsker og værforhold. Ekstra kjekt er det at turen er like morsom i sol som i regn. Om det rusker litt ute på havet vil sjøsprøyten stryke deg lett i ansiktet og latteren sitter løst. 

Dagens høydepunkt? – Å få 50 år gamle menn til å høres ut som 14 år gamle barn.

Christian Remøy - Kaptein

Private turer for grupper på inntil 12 personer Tilgjengelig hele året på forespørsel
Bekledning Gode sko, lue og hansker hvis det er kaldt.
Verdt å vite Deltagere må være over 10 år. Turen har værforbehold.
Smittevern Sikkerheten til våre gjester kommer alltid i første rekke. For å opprettholde myndighetenes krav og råd til smittevern i forbindelse Covid-19, er det kun mulig å reservere et begrenset antall plasser online. Ta kontakt med oss på hello@62.no dersom du ikke får bestilt ønsket tur på websiden. Vi hjelper deg med å sjekke ledige plasser på den valgte avgangen.