I åpen RIB får du oppleve de spektakulære havområdene på Sunnmøre. Om sommeren kan du kjøpe billetter til våre daglige avganger eller du kan bestille private turer hele året.

Kom tett på naturen , dyrelivet og det åpne havet. Den perfekte kombinasjon av adrenalin og sightseeing. Båtene tar opptil 12 personer og vi tilpasser alltid opplevelsen etter værforholdene.

19. juni - 22. september 2021

Havrafting

Daglige avganger fra Ålesund kl 10.00 i hele sommer.
Turen varer 1 time.

Billett 700,- per person. 

Før du går i båten blir du kledd i flytedress og briller for en komfortabel tur på sjøen. Opplev de spektakulære havområdene på Sunnmøre og kom tett på dyrelivet, naturen og det åpne havet. Våre RIB-båter er de raskeste og tryggeste på markedet. Den spektakulære naturen i området rundt Ålesund kombineres med spennende historier fortalt av vår kaptein. Husk kamera, du kommer til å ville ta mange bilder og selfies!

I åpen RIB tar vi deg tett på naturen og havrafting er en opplevelse som passer for alle. Kapteinen sørger for at alle er komfortable på tur, og farten justeres etter ønsker og værforhold. Ekstra kjekt er det at turen er like morsom i sol som i regn. Om det rusker litt ute på havet vil sjøsprøyten stryke deg lett i ansiktet og latteren sitter løst. 

Dagens høydepunkt? – Å få 50 år gamle menn til å høres ut som 14 år gamle barn.

Christian Remøy - Kaptein

Private turer for grupper på inntil 12 personer Tilgjengelig hele året på forespørsel
Bekledning Gode sko, lue og hansker hvis det er kaldt.
Verdt å vite Deltagere må være over 10 år. Turen har værforbehold.
Smittevern Sikkerheten til våre gjester kommer alltid i første rekke. For å opprettholde myndighetenes krav og råd til smittevern i forbindelse Covid-19, er det kun mulig å reservere et begrenset antall plasser online. Ta kontakt med oss på hello@62.no dersom du ikke får bestilt ønsket tur på websiden. Vi hjelper deg med å sjekke ledige plasser på den valgte avgangen.