Skotholmen

Restaurant

Fersk sjømat akkompagnert med magiske solnedganger.

Som en del av opplevelsen med våre båter og helikopter anbefaler vi et stopp på Skotholmen. Forankret i historier fra lokale fiskere har holmen vært en sentral del av fiskeindustrien på Sunnmøre i generasjoner.

Båttur til Skotholmen

Alle helger i september og oktober kan du leie en av våre båter og reise fra Ålesund til Skotholmen for en uforglemmelig matopplevelse. Ta turen sammen med venner og bekjente, vi har båter for større og mindre grupper. Avreise fra Ålesund kl 18.00 - ankomst Skotholmen kl 19.00 Avgang Skotholmen kl 22.30 - ankomst Ålesund kl 23.30

Båttur med MS Fjord Adventurer, kapasitet 6 personer 10500,- tur/retur
Båttur med MS Fjord Explorer, kapasitet 25 personer 18500,- tur/retur

Kjøkkenet

Så fort du setter dine ben på Skotholmen blir du møtt av Kokk og Restaurantsjef Magnus. Og du forstår raskt hvorfor han elsker denne plassen så mye som han gjør. Omgitt av åpent hav finnes det beste av lokale råvarer rett utenfor døren til restauranten. Ivrig fortelles det interessante historier, og du vil lære alt om hvordan en så liten holme kan ha så stor innvirkning på så mange mennesker.

Utsikten

Hver dag presenterer Magnus og kjøkkenet en ny meny. Alle serveringer er basert på det beste av lokal sjømat og sesongens grønt. Beliggenheten og atmosfæren er vennlig og solnedgangene uforglemmelige.