>

Toppturer fra Storfjord Hotel

Sunnmørsalpene i Hjørundfjorden er trolig Norges best bevarte hemmelighet når de kommer til spektakulære skiopplevelser i urørt natur. Her finner du et område fylt med mektige naturopplevelser og mange av Norges råeste nedkjøringer. Gå i fotsporene til våre mest kjente eventyrere og oppdag hvorfor tindepanoramaet på Sunnmøre har begeistret så mange skientusiaster og fjellfolk i generasjoner.

Sammen med våre venner i Uteguiden arrangerer vi toppturer hvor vi velger fjell og ruter basert på lokale snøforhold og gruppens nivå. Turene vil alltid ha elementer av opplæring slik at du reiser hjem med ny kunnskap, ikke bare om snø og ski, men også om Norge og Sunnmøre som destinasjon. 

Dag 1

Ankomst og innsjekk på Storfjord Hotel

Utforsk omgivelsene og nyt en deilig 3-retters middag og rolig kveld før eventyret starter neste morgen.

Dag 2

Topptur i Hjørundfjorden

Hotellets egen båt og kaptein henter dere på hotellet og tar dere sjøveien inn vakre Hjørundfjorden. Spesielt for Sunnmøre er den nære tilgangen til ruvende tinder som stiger opp fra trange fjorder. Følelsen av å stå på ski fra toppen av fjellet og helt ned til fjorden er en magisk opplevelse som du vil huske lenge etter du har dratt hjem. På veien tilbake kan dere nyte en velfortjent after ski i båten før 3-retters middag og avslapping på hotellet. Hva med å tilbringe en stund i vår behagelige velvære?

Dag 3

Topptur og afterski i hotellets lavvo

Uthvilt etter en god natts søvn i myke senger nytes en deilig hotellfrokost før dere blir hentet og Uteguiden tar dere med på tur og en ny topp bestiges. Basert på vær og snøforhold guider vi dere til minnerike opplevelser og fantastiske utsikter fra en av våre favoritt-toppturer. Vel hjemme venter afterski i hotellets lavvo med lokale smaker av spekemat og godt i glasset. Vi avslutter dagen med 3-retters middag i hotellets restaurant.

Dag 4

Avreisedag

Nyt en lang frokost og rolig morgen før avreise og hjemtur.

Vi kan fasilitere hele opplevelsen med våre biler og båter

La oss stå for all transport til og fra flyplassen, hotellet og toppturene i Hjørundfjorden. Med våre båter og biler gjør vi turen til en sømløs opplevelse så du kan ta det med ro og nyte turen.

Toppturpakke inkluderer

  • 3 netter i dobbeltrom på Storfjord Hotel
  • 2 dager på topptur med guide
  • All transport til og fra topptur, inkludert en dag med båt (transfer til/fra flyplass kan bestilles som tillegg)
  • Matpakke til turer
  • Afterski med spekemat og snacks i lavvo en kveld
  • Inngang til velværeavdelingen. Husk å forhåndsbestille behandlinger (behandling er ikke inkl.)
  • 3-retters middag i hotellets restaurant alle tre dager (drikke kommer i tillegg)


4-dagers opphold

Toppturer fra Storfjord Hotel

Utforsk tindepanoramaet i Sunnmørsalpene fra kr 17500,- per person.

Pris er basert på en gruppe med minimum 6 personer.