Julebord hos Storfjord Hotel

Fra 2200,- per person

Som inkluderer: - overnatting i dobbeltrom - 4-retters julemeny - gløgg og hjemmelagde julekaker i stuen mellom kl 15-17 - frokost​

Storfjord Hotel

Storfjord Hotel er en storslått opplevelse i den vesle fjordbygda Glomset kun 30 minutter med bil fra Ålesund. Ta en pause fra hverdagen sammen med gode kolleger, venner eller familie og nyt et opphold med utsikt over fjorden og de spektakulære Sunnmørsalpene. Hotellet har en deilig velværeavdeling og mange fine turmuligheter som starter rett utenfor døren. Til jul pyntes det til tradisjonell norsk jul og eiendommen er en eventyrlig opplevelse både innendørs og ute. Spesielt kjent er Storfjord Hotel for sin særegne atmosfære og et hjertelig vertskap.

Restauranten

Storfjord Hotel sin tradisjonsrike juletallerken står selvsagt på menyen og sammen med de andre rettene presenterer vi det beste av sesongens råvarer i storslåtte omgivelser. Vi kommer gjerne med våre anbefalinger til vin, øl og alkoholfri drikke for å gjøre måltidet en komplett opplevelse. Ønsker du en stemningsfull start på kvelden anbefaler vi en aperitiff i hagen foran bålpannen og kvelden avsluttes best i en av våre hyggelige stuer.

Antall rom 30
Kapasitet selskap 64 personer
Enkeltromstillegg kr 500,- per person
Tilbudet gjelder Ved ledig kapasitet fra 1. november til 20. desember 2021