Hjørundfjorden og Sunnmørsalpene

Legg ferien til Sunnmøre i sommer

Vi er inne i en utfordrende og vanskelig tid, og spesielt reiselivet rammes hardt med reiseforbud i mange land. Sikkerheten til våre gjester og ansatte vil alltid være vår høyeste prioritet. Det er viktig at vi følger rådene til myndighetene for å hindre spredningen av Covid-19. Vi vil fortsette med våre fleksible avbestillingsregler og finne de beste løsninger for våre nye og faste gjester. Vi vil være tilstede i hele perioden så la oss holde kontakten i våre sosiale medie kanaler - vi hører gjerne fra dere. 

Du kan føle deg trygg når du bestiller et opphold på være hoteller og turer med våre aktiviteter. Sammen skal vi komme og gjennom dette, og vi ser frem til å ønske dere hjertelig velkommen til Sunnmøre og våre hoteller.

Ta vare på hverandre. 

Brev fra vår eier

Våre gjesters helse og sikkerhet vil alltid være vår høyeste prioritet i alt vi gjør, og derfor skriver jeg til dere for å gi dere en oppdatering om vår posisjon angående Covid-19 viruset. 

Som det fremgår av den felles uttalelsen fra Verdens Helseorganisasjon, må responsen til det globale reiselivet på Covid-19 viruset være, i henhold til de vurderinger som til enhver tid blir gjort vedrørende trusselen til folkehelsen basert på lokale risikovurderinger. For tiden regnes Norge som et lavrisikoland. Likevel ønsker vi å forsikre deg om at vi tar situasjonen på alvor og tar nødvendige forhåndsregler. Etter anbefalingene og direktiver fra nasjonale helsetjenester og Verdens Helseorganisasjon, har vi implementert retningslinjer for våre gjester og ansatte på alle våre eiendommer. Alle ansatte får opplæring i hvordan de skal håndtere situasjonen, og vi har etablert en sentral handlingsplan som alle skal følge dersom situasjonen utvikler seg videre. Vi vil fortsette å følge nøye med på den siste utviklingen, anbefalinger og forebyggende tiltak som er tilgjengelige og handle i samsvar med dette:

Etter inspirasjon fra Serge Dive, grunnlegger og daglig leder for This Is Beyond, ønsker jeg å dele dette sitatet fra Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Generaldirektør for Verdens Helseorganisasjon:

“This is the time for facts, not fear. This is the time for science, not rumours. This is the time for solidarity, not stigma. We are all in this together, and we can only stop it together.”

Vi vet at det er noen områder som blir mye hardere berørt enn oss, og jeg ønsker å sende vår dypeste sympati til de berørte. Vi forstår behovet for sikkerhet og deling av informasjon, og tror på det sterkeste at dette er en tid for samhandling og raushet i bransjen. Derfor vil vi gjøre vårt beste for å samarbeide med deg for å finne best mulig løsninger i denne ekstraordinære situasjonen, i håp om at det kan lette noen av utfordringene du, våre partnere og gjester møter. 

Jeg håper og tror at gjestfriheten i bransjen vil vise, som den alltid har gjort, stor motstandskraft og at vi som en samlet næring og med samme tilnærming vil seire. Takk for din fortsatte støtte og tillit til oss, og jeg håper å ønske deg velkommen til våre eiendommer snart.  

Vennlig hilsen, 
Knut Flakk 
Grunnlegger & Daglig leder 62°NORD