20. juni - 23. August 2020: daglige avganger kl 12 og 18

Billett kr 1 050,- per person

Havrafting

Wildlife Sea Safari er en av våre mest populære opplevelser og er den perfekte kombinasjonen av sug i magen, sightseeing og historiefortelling. Før du går i båten blir du kledd i flytedress og briller for en komfortabel tur på sjøen. Opplev de spektakulære havområdene på Sunnmøre og kom tett på dyrelivet, naturen og det åpne havet. Våre RIB-båter er de raskeste og tryggeste på markedet.

Sightseeing

Den spektakulære naturen i området rundt Ålesund kombineres med spennende historier fortalt av vår kaptein. Husk kamera, du kommer til å ville ta mange bilder og selfies!

+
Ålesund   start og stopp
Alnes Fyr
+
Grasøyane besøk en selkoloni
+
Runde Fyr
+
Fuglefjellet Runde se lundefugl

Turen

I åpen RIB tar vi deg tett på naturen og havrafting er en opplevelse som passer for alle. Kapteinen sørger for at alle er komfortable på tur, og farten justeres etter ønsker og værforhold. Ekstra kjekt er det at turen er like morsom i sol som i regn. Om det rusker litt ute på havet vil sjøsprøyten stryke deg lett i ansiktet og latteren sitter løst. 

Dyrelivet

Se Ålesund fra sjøsiden, besøk selkolonier og opplev lundefugl og havørn på fuglefjellet Runde. Fuglefjellet er Norges sørligste og huser over 500 000 fugler av et bredt spekter ulike arter.  De bratte fjellsidene utforskes best fra båt hvor du kommer tett på uten å forstyrre dyrene som bor her. De bratte fjellsidene har skjulte huler som vi gjerne utforsker når været tillater det.

Dagens høydepunkt? – Å få 50 år gamle menn til å høres ut som 14 år gamle jenter.

Christian Remøy - Kaptein

Avgang Daglig 12.00 og 18.00 (2 timers tur)
What to wear Gode sko, lue og hansker hvis det er kaldt.
Verdt å vite Deltagere må være over 140 cm. Turen har værforbehold. Ved store bølger på Runde går turen inn i fjordene.
Kontakt oss

Opplev Ålesund & Sunnmøre

Ønsker du en skreddersydd opplevelse med våre hoteller og aktiviteter hører vi gjerne fra deg.