ledig stilling hos 62°NORD Hotels & Adventures

Digital Innholdsansvarlig

Vi søker etter en deg som motiveres av å skape slagkraftige tekster, har god formidlingsevne, er en dyktig storyteller og har en lidenskap for skriving. Videre har du kommerisell tankegang og  erfaring med å forstå mekanismene for å lykkes i digitale kanaler. Du vet hva som fungerer på ulike flater, og har erfaring med bruk av innsikt for å analysere og optimalisere innhold.

Se for deg et sted på nordvestkysten av Norge, vilt, vakkert og uregjerlig. Er sted med kneisende tinder tusen meter høye, sammen med trange fjorder tusen meter dype. Et område som har inspirert utallige poeter, kunstnere og eventyrere, men som likevel er uoppdaget. Et område hvor naturen dominerer og årstider dikterer. Og akkurat her, ved 62°N, er vårt hjem. Reiselivsselskapet 62°NORD som eies av Flakk Gruppen, har fått en helt spesiell posisjon i det norske reiselivsmarkedet. Selskapet har nesten doblet omsetningen de siste 5 årene, og har posisjonert seg som en sentral aktør i High End-markedet. Vi opplever en økning av forespørsler spesielt innen dette segmentet, og denne utviklingen tror vi kommer til å fortsette. Med våre hoteller, båter, biler og helikopter skaper 62°NORD autentiske, ærlige og personlige opplevelser.

Med bakgrunn i selskapets vekst og høye ambisjoner, har vi behov for å styrke teamet vårt og søker en dyktig Digital Innholdsprodusent som brenner for kommunikasjon og elsker å skape inspirerende visuelt innhold i alle flater. Stillingen vil være et viktig bidrag for å viderutvikle vårt eget inhouse byrå og forsterke våre flotte merkevarer. Rollen rapporterer til Merkvaredirektør.

Rollen innebærer ansvar for bedriftens SEO og SEM arbeid med innsikt- og analysearbeid i for eksempel Google Analytics og Facebook Manager, og å skape og produsere kreativt innhold til våre kampanjer, nyhetsbrev, våre ulike websider og andre sosiale flater som FB og Instagram som skal underbygge vår branding og støtte våre salgs- og markedsaktiviteter.

Vi ønsker oss søkere som trives i et hektisk og variert miljø, har estetisk sans og som er genuint opptatt av å levere kvalitet. Du har mye energi, gjennomføringskraft og stor arbeidskapasitet I tillegg til å samarbeide godt med andre og dele kunnskap, evner du å jobbe selvstendig og får ting til å skje på en effektiv måte. Grunnleggende faglig interesse og stolthet, kombinert med kreativitet og nytenking, er viktig. Du har relevant utdanning, gjerne innen kommunikasjon og markedsføring. Videre må du beherske engelsk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr en utviklende og utfordrende stilling i et selskap i spennende utvikling med et veldig hyggelig og kompetent arbeidsmiljø med dyktige kollegaer.

Er du den vi leter etter?

Søknadsfrist 20. januar 2022

Kontakt Mercuri Urval ved Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036 eller Mette Slinning, tlf 975 59 025 for ytterligere informasjon. Alle henvendelser til Mercuri Urval blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver.