ledig stilling hos 62°NORD Hotels & Adventures

Food & Beverage Manager

Vi søker etter en leder som brenner for mat og vinkultur, og som motiveres å skape innovative matopplevelser og konsepter innen High End markedet. Den vi søker har relevant utdanning og ledererfaring, og må ha dokumenterte resultater fra tidligere stillinger.

Se for deg et sted på nordvestkysten av Norge, vilt, vakkert og uregjerlig. Er sted med kneisende tinder tusen meter høye, sammen med trange fjorder tusen meter dype. Et område som har inspirert utallige poeter, kunstnere og eventyrere, men som likevel er uoppdaget. Et område hvor naturen dominerer og årstider dikterer. Og akkurat her, ved 62°N, er vårt hjem. Reiselivsselskapet 62°NORD som eies av Flakk Gruppen, har fått en helt spesiell posisjon i det norske reiselivsmarkedet. Selskapet har nesten doblet omsetningen de siste 5 årene, og har posisjonert seg som en sentral aktør i High End-markedet. Vi opplever en økning av forespørsler spesielt innen dette segmentet, og denne utviklingen tror vi kommer til å fortsette. Med våre hoteller, båter, biler og helikopter skaper 62°NORD autentiske, ærlige og personlige opplevelser.

Med bakgrunn i vekst og fokus på høy kvalitet, oppretter 62°NORD en ny stilling som Food & Beverage Manager for våre hoteller og restauranter. Stillingen vil være sentral i videreutviklingen av selskapet, og en viktig del av grunnlaget for ytterligere vekst. Rollen rapporterer til daglig leder i 62°NORD Hotels & Adventures, er medlem av selskapets ledergruppe og vil i tillegg jobbe tett mot de ulike hotelldirektørene og kjøkkensjefene.   

Stillingen som Food & Beverage Manager vil ha overordnet ansvar for at mat- og drikkekonseptene tilpasses det enkelte produkts særpreg, holder høy kvalitet og bidrar til å løfte gjesteopplevelsen til nye høyder. Dette er en unik mulighet til å være med på en spennende reise med å løfte våre eksisterende produkter samt bidra til å skape nye produkter og opplevelser i vår fremtidige satsning på og utenfor Sunnmøre.

Rollen innebærer rekruttering, utvikling og ledelse av medarbeidere. Etablering og videreutvikling av gode tverrfaglige team som skal levere høy kvalitet, er sentralt i rollen. I tillegg vil rollen ha overordnet ansvar for effektiv drift av kjøkken og restauranter, skape gode prosedyrer og rutiner, og inneha et strategisk ansvar for budsjett og innkjøps- og leverandøravtaler.

Vi ønsker oss søkere som trives i et hektisk og variert miljø, og som er genuint opptatt av service og kvalitet. Grunnleggende faglig interesse og stolthet, kombinert med kreativitet og nytenking innen mat og vinopplevelser er en forutsetning.

Vi ser etter løsningsorienterte personer som som har evnen til å inspirere og skape stolthet for det de skal levere. Kandidatene må drives av å levere resultater og samtidig ha fokus på kvalitet, gode prosesser og et godt arbeidsmiljø. Videre vil vi ha søkere som er raske til å se nye muligheter, er beslutningssterke og som gjennomfører tiltak for gode gjesteopplevelser.

Vi tilbyr en utviklende og utfordrende stilling i et selskap med stort potensial for personlig utvikling, og som skaper spektakulære opplevelser.

Er du den vi leter etter?

Søknadsfrist 20. januar 2022

Kontakt Mercuri Urval ved Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036 eller Mette Slinning, tlf 975 59 025 for ytterligere informasjon. Alle henvendelser til Mercuri Urval blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver.