62NORD

Salgskoordinator

Vi søker deg som er en utadvendt, fleksibel og strukturert person som snakker og skriver godt både norsk og engelsk. Har du i tillegg et brennende engasjement for reiseliv og et hjerte for Ålesund og Sunnmøre? Da kan du være den rette.


Se for deg et sted på nordvestkysten av Norge, vilt, vakkert og uregjerlig. Er sted med kneisende tinder tusen meter høye, sammen med trange fjorder tusen meter dype. Et område som har inspirert utallige poeter, kunstnere og eventyrere, men som likevel er uoppdaget. Et område hvor naturen dominerer og årstider dikterer. Og akkurat her, ved 62°N, er vårt hjem. Reiselivsselskapet 62°NORD som eies av Flakk Gruppen, har fått en helt spesiell posisjon i det norske reiselivsmarkedet. Selskapet har nesten doblet omsetningen de siste 5 årene, og har posisjonert seg som en sentral aktør i High End-markedet. Vi opplever en økning av forespørsler spesielt innen dette segmentet, og denne utviklingen tror vi kommer til å fortsette. Med våre hoteller, båter, biler og helikopter skaper 62°NORD autentiske, ærlige og personlige opplevelser.

Med bakgrunn i selskapets vekst og høye ambisjoner, har vi behov for å styrke teamet vårt og søker en dyktig Salgskoordinator. Det skjer mye spennende i 62 Nord for tiden, og med økt aktivitet trenger vi en ekstra ressurs i vårt salgsteam. Vi tilbyr en hverdag full av spennende utfordringer, hardt arbeid og mye moro, hvor din rolle vil være viktig for at vi skal nå våre ambisiøse mål.

Rollen innebærer koordinering mellom 62 NORD og våre hoteller. Utstrakt kundekontakt og håndtering av forespørsler. Oppfølging av leverandører og booking av aktiviteter og fakturering og andre forefallende oppgaver.

Vi ønsker oss søkere som trives i et hektisk og variert miljø, er omgjengelige og selvstendige. Du har mye energi, gjennomføringskraft og stor arbeidskapasitet. I tillegg til å samarbeide godt med andre og dele kunnskap, evner du å jobbe selvstendig og får ting til å skje på en effektiv måte. Grunnleggende strukturert og med øye for detaljer er du serviceinnstilt og opptatt av å skape gode opplevelser for våre gjester. Videre er du fleksibel, med mulighet til å jobbe kveld og helg i perioder.

Vi tilbyr en utviklende og utfordrende stilling i et selskap i spennende utvikling med et veldig hyggelig og kompetent arbeidsmiljø med dyktige kollegaer.

Synes du dette er spennende så har vi veldig lyst til å snakke med deg.
Kontakt Silje Skarbø på silje@62.no eller på telefon 951 79 434 for ytterligere informasjon.