ledig stilling hos 62°NORD Hotels & Adventures

Sosiale Medier ansvarlig

Vi søker etter deg som innehar en sterk visuell formidlingsevne og som inspireres av trender og utvikling innen SoMe og digital markedsføring. Videre har du kommersiell tankegang og erfaring med å forstå mekanismene for å lykkes på sosiale medier. Du vet hva som fungerer på ulike flater, og motiveres av bruk av innsikt- og analyseverktøy for å optimalisere innhold.  Du har relevant utdanning erfaring med relevante publiseringsverktøy. Erfaring innen tekstproduksjon er en fordel

Se for deg et sted på nordvestkysten av Norge, vilt, vakkert og uregjerlig. Er sted med kneisende tinder tusen meter høye, sammen med trange fjorder tusen meter dype. Et område som har inspirert utallige poeter, kunstnere og eventyrere, men som likevel er uoppdaget. Et område hvor naturen dominerer og årstider dikterer. Og akkurat her, ved 62°N, er vårt hjem. Reiselivsselskapet 62°NORD som eies av Flakk Gruppen, har fått en helt spesiell posisjon i det norske reiselivsmarkedet. Selskapet har nesten doblet omsetningen de siste 5 årene, og har posisjonert seg som en sentral aktør i High End-markedet. Vi opplever en økning av forespørsler spesielt innen dette segmentet, og denne utviklingen tror vi kommer til å fortsette. Med våre hoteller, båter, biler og helikopter skaper 62°NORD autentiske, ærlige og personlige opplevelser.

Med bakgrunn i selskapets vekst og høye ambisjoner, har vi behov for å styrke teamet vårt og søker en dyktig og visuell historieforteller som vil bidra til å videreutvikle merkevarene våre gjennom inspirerende og engasjerende markedskommunikasjon og innhold.

SoMe skal gjenspeile vår sterke identitet og mål om å skape spektakulære opplevelser for våre gjester. Stillingen vil være et viktig bidrag for å videreutvikle vårt eget inhousebyrå. Rollen rapporterer til Merkevaredirektør.

Stillingen innebærer hovedansvar for å drifte og utvikle selskapets sosiale medier kanaler for å skape synlighet og bygge gode relasjoner til våre gjester. Videre vil du ha ansvar for å skape relevant innhold, fremme gode ideer og konsepter, som underbygger vår branding og støtter våre salgs- og markedsaktiviteter.   

Rett kandidat må være nysgjerrig og resultatorientert og har et brennende ønske om å bidra til å løfte et viktig fagområde til nye høyder. Du har mye energi, gjennomføringskraft og stor arbeidskapasitet. I tillegg til å samarbeide godt med andre og dele kunnskap, evner du å jobbe selvstendig og får ting til å skje på en effektiv måte. Grunnleggende faglig interesse og stolthet, kombinert med kreativitet og nytenking, er viktig. Videre må du beherske engelsk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr en utviklende og utfordrende stilling i et selskap i spennende utvikling med et veldig hyggelig og kompetent arbeidsmiljø med dyktige kollegaer.

Er du den vi leter etter?

Søknadsfrist 20. januar 2022

Kontakt Mercuri Urval ved Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036 eller Mette Slinning, tlf 975 59 025 for ytterligere informasjon. Alle henvendelser til Mercuri Urval blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver.