RIB

Kapasitet: 12 personer per båt

Vi er stolte av å ha de råeste RIB båter som finnes på markedet. I åpen RIB kommer man tett på naturen og de passer like godt til sightseeing, transport eller en fartsfylt tur på havet. 

Aktiviteten passer for alle og er like fin på høst og vår som sommer. Alle er utstyrt med varme dresser som gjør turen til en behagelig opplevelse selv i skikkelig Sunnmørsvær.

Turene er like fine på åpent hav, i fjordene eller som transport mellom destinasjoner. Kom tett på dyrelivet og opplev den rike kystkulturen i Ålesund og på Sunnmøre.

Vår kaptein er vertskap på turen og legger alt til rette for en kjekk og sikker tur. Vi tilpasser alltid turene etter værforhold og ønsker fra gruppen.

WILDLIFE SEA SAFRAI er vår mest populære tur. Opplevelsen varer i 2 timer og er en kombinasjon av sightseeing og havrafting. Besøk en selkoloni og opplev magien på fuglefjellet Runde. Kapteinen forteller spennende historier som gjør turen til en personlig og lærerik opplevelse.

HAVRAFTING er perfekt for grupper som ønsker litt fart og spenning. Turen går rett ut på det åpne havet hvor man får kjenne suget i magen mens man surfer på bølgene. Underveis tar vi pauser og nyter den mektige naturen. Vi anbefaler en times tur for å få den beste opplevelsen.

Dette må du ta med:

  • Komfortable og vanntette sko, også varme dersom det er kaldt ute.
  • Dere får utlevert varmedress som alle bruker på tur i tillegg til briller. Under denne anbefaler vi en komfortabel trøye på varme dager og ulltrøye og en tynn jakke på kalde dager.
  • Lue eller pannebånd og hansker
  • Husk kamera, du vil ta bilder :) 

RIB

Type: Raven
Modell: 9,0
Passasjerer: 12 pax
Seter: Ullman Biscya med demping
Motorer: 2x350hk Merury Verado
Cruising Speed: 40 Kn
Top Speed: 55 Kn
Insane Mode: 72 Kn
Sikkerhet:
-  Kartplotter 2x Garmin 7410
- AIS Garmin
- VHF Garmin
- VHF håndholdt Cobra
- Nødpeilesender
- Radartransponder 

HAVRAFTIG FRA KR 6 500,- PER TUR
VIL DU OPPLEVE MAGISKE SUNNMØRE?