Wildlife Sea Safari

Wildlife Sea Safari er en av våre mest populære opplevelser og er den perfekte kombinasjonen av sug i magen, sightseeing og historiefortelling.

Se Ålesund fra sjøsiden, besøk selkolonier og opplev lundefugl og havørn på fuglefjellet Runde. Båtene tar opptil 12 personer og vi tilpasser alltid opplevelsen etter værforholdene. Er det høye bølger på Runde går turen inn i fjorden.

Om sommeren kan du kjøpe billetter til våre daglige avganger eller du kan bestille private turer hele året.

Før du går i båten blir du kledd i flytedress og briller for en komfortabel tur på sjøen. Opplev de spektakulære havområdene på Sunnmøre og kom tett på dyrelivet, naturen og det åpne havet. Våre RIB-båter er de raskeste og tryggeste på markedet. Den spektakulære naturen i området rundt Ålesund kombineres med spennende historier fortalt av vår kaptein. Husk kamera, du kommer til å ville ta mange bilder og selfies. Se Ålesund fra sjøsiden, besøk selkolonier og opplev lundefugl og havørn på fuglefjellet Runde. Fuglefjellet er Norges sørligste og huser over 500 000 fugler av forskjellige arter.  Fuglefjellet utforskes best fra båt, hvor du kommer tett på uten å forstyrre fuglene som holder til her. I fjellet har havet vasket ut grotter som vi gjerne utforsker når været tillater det.

+
Ålesund   start og stopp
Alnes Fyr
+
Grasøyane besøk en selkoloni
+
Runde Fyr
+
Fuglefjellet Runde se lundefugl

I åpen RIB tar vi deg tett på naturen og Wildlife Sea Safari er en opplevelse som passer for alle. Kapteinen sørger for at alle er komfortable på tur, og farten justeres etter ønsker og værforhold. Ekstra kjekt er det at turen er like morsom i sol som i regn. Om det rusker litt ute på havet vil sjøsprøyten stryke deg lett i ansiktet og latteren sitter løst. 

Bekledning Gode sko, lue og hansker hvis det er kaldt.
Verdt å vite Deltagere må være over 140 cm. Turen har værforbehold. Ved store bølger på Runde går turen inn i fjordene.