Fjordturer

Fra Ålesund er det kort vei til majestetiske Hjørundfjorden og Geirangerfjorden.Fjordene på Sunnmøre er kjent for sin mektige natur og et mangfold av kulturopplevelser.

Unikt for Sunnmøre er majestetiske tinder som ruver opp fra fjordene. Med utgangspunkt i våre hoteller er det kort vei til både Geirangerfjorden og Hjørundfjorden.

BÅTTUR

En båttur gjennom Hjørundfjorden til Hotel Union Øye eller verdenskjente Geirangerfjorden er en opplevelse du sent vil glemme. Vi tilbyr private båtturer for både små og store grupper. Og med lokal kaptein blir turen lærerik og full av gode historier. Opplev noen av verdens vakreste fossefall, historiske fjellgårder og naturopplevelser du ikke finner andre steder. Turene er perfekte som en dagstur men kan også fungere som transport mellom våre hoteller. La reisen bli en del av opplevelsen.

HAVRAFTING

Med Havrafting kommer du tett på naturen og det rike dyrelivet på Sunnmøre. I åpen båt kan man fylle vannflasken fra fossen som faller ned i fjorden og du opplever de stupbratte fjellsidene på en  helt unik måte. Ålesund og Hotel Brosundet er det beste utgangspunkt for RIB turer. Turene kan også brukes som sightseeing og transport til Hotel Union Øye. 

HELIKOPTER

Fra Helikopter kan du oppleve fjordene fra luften. Det dramatiske fjordlandskapet er et spektakulært syn i fugleperspektiv. Med kun en halvtimes sightseeing får du se den vakreste naturen du kan tenke deg med fjell og fjorder på Sunnmøre. Alle våre hoteller tilbyr helikopterturer som sightseeing eller transport mellom destinasjoner. 

KAJAKK

Kajakk en en fantastisk måte å utforske fjordene på. Opplev majestetiske Norangsfjorden og dramatiske Hjørundfjorden på Hotel Union Øye. På Storfjord Hotel finner du idylliske padleturer fra nydelige Glomsetbukta. Eller hva med padling rett utenfor hotelldøra på Hotel Brosundet i Ålesund sentrum? Alle våre hoteller tilbyr leie av kajakk og turer med guide.

SYKKEL

På Sykkel kan du oppleve det vakre fjordlandskapet fra land. Det er mange flotte sykkelturer på Sunnmøre og våre hoteller leier ut sykler for gjester. 

Våre hoteller fungerer like godt som en rundtur på Sunnmøre eller bo på ett og ha dette som utgangspunkt for å oppleve det beste av Sunnmøre.

Etter en dag på tur er det deilig å nyte kvelden foran peisen med noe godt i glasset. Gode samtaler med lokalbefolkningen, andre reisende og deres interessante historier er gode grunner til å la seg inspirere i vakre omgivelser. Etter en god natts søvn våkner du opp til en nydelig frokost før nye eventyr venter.

SKREDDERSYDDE TURER PÅ SUNNMØRE
VIL DU OPPLEVE MAGISKE SUNNMØRE?