Toppturer

Ålesund og Sunnmøre er kjent for spektakulære Sunnmørsalpene. Våre hoteller er et fantastisk utgangspunkt for å utforske tindepanoramaet i Sunnmørsalpene.

Fra januar til mai er Sunnmørslapene et eldorado for spektakulære toppturer, men også gode muligheter allerede i november. Våre hoteller er det perfekte utgangspunkt for toppturer på Sunnmøre. Vertskapet deler villig tips og gode turforslag til alle som vil på kortere eller lengre turer.

Unikt for Sunnmørsalpene er de flotte tindene som ruver seg opp fra fjordene. Utsikten på vei opp og ikke minst fra toppene er uforglemmelig og et minne for livet.

Se film fra Sunnmørsalpene her.

Hotel Union Øye er et fantastisk utgangspunkt for å utforske tindepanoramaet i Hjørundfjorden. Bestig kjente topper som Slogen, Saksa, Urkeegga, Skårasalen, Blåbretindene, Blæja, Kvitegga, Randers Topp eller Kolåsstinden. Hotellet ligger på Øye omringet at de spektakulære Sunnmøralpene. Her starter toppturen rett utenfor døren.

Hotel Brosundet er den magiske kombinasjonen av byliv og toppturer. Fra hotelldøren tilbyr vi private båtturer til tindepanoramaet i Sunnmørsalpene. Kun en time med båt og du er midt i Hjørundfjorden. Med bil er det en nydelig kjøretur til Strandafjellet og Hjørundfjorden. Et par timer med bil og toppturene venter.

Storfjord Hotel er en opplevelse av de sjeldne. Her finner du storslåtte omgivelser med kort vei til Strandafjellet Skisenter og de flotteste toppturene på Sunnmøre ligger kun en times tid unna med bil. 

Strandafjellet er et av Skandinavias aller vakreste skisenter og er kjent for å være et pudderparadis. Fra toppen har du spektakulær utsikt mot fjorden og Sunnmørsalpene noe som tiltrekker skientusiaster fra hele verden. 

Hotellene fungerer like godt som en rundtur på Sunnmøre eller bo på ett og ha dette som utgangspunkt for å oppleve det beste av Sunnmøre.

Like deilig er det å nyte kvelden foran peisen med noe godt i glasset. Gode samtaler med likesinnede og tindebestigernes interessante historie er en av flere grunner til å la seg inspirere. Og hva smaker vel bedre enn en deilig middag etter en dag på tur? Når natten kommer finner og kroppen trenger hvile, da er den gode sengen deilig å sove i. Vi møtes til frokost og nye eventyr venter.

HOTELL MED SKREDDERSYDDE AKTIVITETER
VIL DU OPPLEVE MAGISKE SUNNMØRE?