Vennetur

Gjør noe skikkelig kjekt med gode venner. Vi skreddersyr turer for alle typer grupper.

Bli med oss på noe annerledes, ekte og unikt. En reise bort fra hverdagen til magiske steder som du ikke finner på egenhånd. For gjester som bor på våre hoteller skreddersyr vi program for hele oppholdet. Med egne båter og helikopter er vi din lokale guide og spesialist på Sunnmøre.

Tid sammen med hverandre er vår tids aller største luksus. Å dele opplevelser sammen med de man er glad i gir minner for livet. Ålesund og Sunnmøre med våre hoteller er det perfekte utgangspunkt for en kjekk vennetur. Med aktiviteter rett utenfor døren ligger alt til rette for en innholdsrik og spennende tur.

Vi er et engasjert team med et hjerte for Sunnmøre. Gir du oss din tillit blir dine drømmer bli våre. Vi er opptatt av dine ønsker, nivå og behov, men også av å stille spørsmål som hva om?

Magien ligger ofte i enkle ting som å få autentisk hjemmelaget mat på en gård mellom fjord og fjell, utsikten fra sengen, møtet med mennesker du tar med deg videre i livet, følelsen når du endelig når toppen og blir stum av utsikt som du aldri vil glemme, saltvannet som pisker mot ansiktet et skikkelig regnværsdag eller når du opplever øyeblikket hvor du tenker, dette må være det vakreste stedet i verden.

Vi jobber for å skape gode minner og opplevelser du husker for alltid.

Du vil lengte tilbake.

HOTELL MED SKREDDERSYDDE AKTIVITETER
VIL DU OPPLEVE MAGISKE SUNNMØRE?