Eiernes Gjestehus

Staurneset

Der land møter hav finnes et gjemmested for ro, inspirasjon og hvile.

Staurneset er et idyllisk gjestehus på den naturskjønne øya Giske rett utenfor Ålesund. Huset er et deilig hvilested perfekt for familien, vennegjengen eller for de som trenger et rolig sted for inspirasjon, kreativitet og hvile. Dette er et fantastisk utgangspunkt for å utforske Jugendbyen, fjordene og Sunnmørsalpene. Eiernes Gjestehus blir fasilitert av Hotel Brosundet og kan leies for kortere og lengre perioder.

Bytt sesong

Sommer Vinter

Huset

Så fort du ankommer Staurneset vil du umiddelbart bli sjarmert av det idylliske hvite huset som er eiernes gjestehus. Eiendommen går over flere mål med direkte tilgang til havet og har en spektakulær utsikt mot åpent hav og omkringliggende fjell og fjorder. Interiøret er håndplukket av eierne selv og designet for å bevare husets historie i kombinasjon med moderne fasiliteter. Den åpne peisen i den hyggelige stuen er et yndet samlingspunkt  og du vil fort sette pris på den flid som ligger i alle detaljer. Staurneset har tre soverom, alle med dobbeltseng, to bad, stue, spisestue og kjøkken.


Giske  

Vakre Giske er en idyllisk øy som har en spennende historie. Dette var hjem for flere av de store Vikingfamiliene og er kjent som sagaøya. Det flate landskapet med sine vakre strender gjør stedet til et yndet turområde for lokale. Om kvelden kan du se solen gå ned i horisonten og morgenen tilbringes best på husets sjarmerende steintrapp med en kopp kaffe.

Tilrettelagte opplevelser

Vi nordmenn elsker å dra på hytta og reiser så ofte vi har mulighet. Det er noe helt spesielt med det enkle livet borte fra hverdagen. For å gjøre det meste ut av oppholdet tilrettelegger vi gjerne med privat kokk i eiernes gjestehus. Med våre lokale guider, båter, bil og helikoptre tilbyr vi turer til fjordene, Sunnmørsalpene, Ålesund og åpent hav. 

Hvordan komme hit Direktefly fra Oslo til Ålesund Lufthavn Vigra. Det tar 10 minutter med bil fra Ålesund Lufthavn til Eiernes Gjestehus.
Transport Hotellets bil, båt og helikopter kan bestilles for transport til og fra flyplass, våre aktiviteter, som sightseeing og for transport mellom destinasjoner.
GPS koordinater 62°30´48,7´´N6°3´47,9´´E
Antall rom 3
Kontakt oss

Staurneset Gjestehus

Ønsker du leie vårt idylliske gjestehus hører vi gjerne fra deg.