A slow life hideaway

Storfjord Hotel

På en åsside omgitt av skogen, fjorden og fjellet finner du et sted for ro og hvile. Ta en pause fra hverdagen og senk skuldrene i særegne omgivelser.

Storfjord Hotel er et luksushotell som ligger idyllisk plassert i den vesle fjordbygden Glomset. Kun 30 minutter med bil fra Ålesund. Hotellet står på en skogkledd åsside med spektakulær utsikt mot Storfjorden og Sunnmørsalpene. Her finner du inspirasjon og et pusterom i en hektisk hverdag, og en utsikt som er verdt et besøk i seg selv.

Bytt sesong

Sommer Vinter

Husene

Bak håndlaftede vegger venter en opplevelse du ikke finner andre steder. Som gjest vil du oppleve oppmerksomheten som er lagt i alle detaljer. Et sted for inspirasjon hvor norske tradisjoner møter moderne design og komfort. Romslig luksus er standard for alle rom, alle med spektakulær utsikt over Storfjorden, tunet eller omkringliggende skog. Ta inn den vennlige atmosfæren i vårt familieeide hotell, et sted hvor ro og hvile dominerer.

Stedet

Vi inviterer deg til å utforske våre vakre omgivelser og kommer gjerne med forslag til fine turer og mektige opplevelser. En reise på Sunnmøre vil ta deg gjennom noe av det vakreste Norge har å by på som isbreer, fossefall, trange dalfører, dype fjorder og det mektige tindepanoramaet i Sunnmørsalpene. Ta en velfortjent pause i hotellets lavvo eller i bukta ved fjorden. Du er alltid velkommen til å låne våre sykler, kajakker eller hotellets egen båt. Vandre langs skogstier eller ta en tur til et nærliggende fjell.

Kanskje du ønsker å fange din egen fisk til middag? Som lokale vet vi om alle de beste stedene for god fiskelykke og vi deler de gjerne med deg.

Fjordene

Storfjord Hotel har egne båter og helikoptre som kan ta deg med på turer til fjordene. Besøk historiske fjellgårder og la oss guide deg gjennom det som regnes som mange av Norges mektigste naturopplevelser. Ikke bli overrasket om du er helt alene kun omringet av urørt natur og rungende stillhet. 

Fjellene

Sunnmøringer har alltid søkt mot fjellene og naturen for inspirasjon og rekreasjon. Mestringen og følelsen når du endelig når toppen gir minner for livet. Ingen andre steder i verden finner du så bratte fjell som stiger opp fra de trangeste fjorder. For roligere turer anbefaler vi en tur på fine stier i skogen rundt hotellet eller vandre til et nærliggende utsiktspunkt.

Smaken

Hver kveld presenterer vi en ujålete gourmetopplevelse for våre gjester i hotellets restaurant. Kjøkkenet er stolt av å kun benytte det beste av lokale råvarer som fersk sjømat og nyskutt vilt fra omkringliggende sjø og skog. Vi ønsker at du skal oppleve smaken av Storfjord noe som er gjennomgående for alt vi serverer på hotellet.

Velvære  

Der hvor hotellet møter skogen finner du vår velvære. Følg stien og stig inn i en fredfull oase av deilige lukter og delikat interiør. Senk skuldrene i vårt hyggelige sitteområde og hør kun lyden av naturen som regjerer utenfor vinduet. Kjenn solen eller myke regndråper i ansiktet i vår utendørs jacuzzi og ta inn den magiske følelsen av å være omgitt av varmt vann og krystallklar luft. Spander på deg en av våre behandlinger og vask bort alt stress i våre innendørs og utendørs dusjer. Vår sauna er det beste for såre muskler som fortjener hvile mens du tar inn utsikten av skogen utenfor. Nyt den deilige stunden og en følelse av luksus.

Møter

Ditt valg av møtested understreker at du virkelig setter pris på dine nære medarbeidere og strategiske partnere, og det viser at du verdsetter din virksomhet. Kanskje aller viktigst er det at Storfjord Hotel byr på fredelige omgivelser. Hos oss finner du komfortable områder for møter, mingling og den gode samtalen både innendørs og utendørs.

Hvordan komme hit Direktefly fra Oslo til Ålesund Lufthavn Vigra. 40 minutter fra Ålesund Lufthavn og 30 minutter fra Ålesund sentrum med bil til Storfjord Hotel.
Transport Hotellets bil, båt og helikopter kan bestilles for transport til og fra flyplass, våre aktiviteter, som sightseeing og for transport mellom destinasjoner.
GPS koordinater 62°28´10,9´´N6°37´29´´E
Antall rom 30
Kontakt oss

Opplev Ålesund & Sunnmøre

Ønsker du en skreddersydd opplevelse med våre hoteller og aktiviteter hører vi gjerne fra deg.