Møtepakke Hotel Brosundet

Ålesund er det perfekte utgangspunkt for kjekke aktiviteter.

Hotel Brosundet er en kontinental opplevelse midt i Ålesund sentrum. Her ligger alt til rette for et spennende og produktivt opphold sammen med gode kolleger.

Jugendbyen Ålesund er en av Norges vakreste med sin nydelige arkitektur og sjarmerende byliv. Hvorfor ikke gjøre reisen til en del av opplevelsen. Vi kan hente gruppen med båt på flyplassen og dere kan ankomme hotellet sjøveien. Hotellet ligger midt i Brosundet og båten legger til rett utenfor hotelldøren. 

Gjør som Sunnmøringer flest og dra på fisketur. Vi henter dere med båt på hotellet, drar ut på fisketur og tar med dagens fangst til Restaurant MAKI. Restauranten er en av Norges mest spennende sjømatrestauranter med en uformell atmosfære. Kokkene tar spent imot dagens fangst og serverer den som en av de kreative rettene til deres bord samme kveld. 

Mens dere venter på middag anbefaler vi en tur i Brosundet Bar. Hotellets bar er et populært samlingspunkt på grunn av sin avslappende atmosfære og håndplukkede utvalg øl, vin, signatur cocktails og champagne. Vi arrangerer ølsmaking og du kan få servert NAPP i baren dersom småsulten skulle melde seg.

Med havet rett utenfor døren anbefaler vi en tur i kajakk. En guidet tur i Brosundet og kysten omkring Ålesund er en nydelig opplevelse. Ønsker dere en fartsfylt tur på storhavet er Havrafting fantastisk morsomt. Kjenn saltsmaken i ansiktet og opplev den vakre naturen og det rike dyrelivet på Sunnmøre. RIB er like kjekt som sightseeing for de som ønsker en roligere tur eller hakket mer fartsylt for de som ønsker å leke litt på bølgene. Vi tilpasser turene slik de passer for alle. 

Fra Hotel Brosundet er det kort vei til Strandafjellet Skisenter og fantastiske toppturer i Sunnmørsalpene. Du kan reise med båt eller bil fra hotellet, opplevelsen ligger kun en times tid unna. Ønsker dere en annerledes opplevelse anbefaler vi en seiltur med vakre Wyvern av Ålesund. Den nydelige seilskuten ligger utenfor hotellet og er perfekt for rolige seilturer i området rund Ålesund og inn i fjordene eller hva med å prøve Ski & Sail? Enten du går på bena eller tar med ski vil en topptur gi deg minner for livet. Vi har guider som tar dere med på kortere eller lengre turer, alle med fantastisk utsikt og de vakreste naturopplevelser.

HOTELL MED SKREDDERSYDDE AKTIVITETER
VIL DU OPPLEVE MAGISKE SUNNMØRE?