Møtepakke Hotel Union Øye

Sunnmøre er kjent for sine vakre fjorder og spektakulære Sunnmøralpene.

Hotel Union Øye ligger i enden av Norangsfjorden omkranset av mejestetiske Sunnmørsalpene. 

Hotellet er beskrevet som Norges mest fortryllende. Ikke bare har vi huset Konger og Dronninger i generasjoner men våre største eventyrere og fjellpionerer. Det er mangfoldet av besøkende og det gode vertskapet som gjør Hotel Union Øye til reisens mål for så mange. Legg ditt neste møte mellom fjord og fjell på Sunnmøre. 

La opplevelsen starte i Ålesund eller hvorfor ikke på flyplassen. Reisen til hotellet er en av Norges vakreste bilturer. Sjøveien fra Ålesund til Øye går gjennom majestetiske Hjørundfjorden. Et området kjent for sine spektakulære toppturer og en fjord så vakker at ord er vanskelig å finne. Med vakre fjellgårder, kneisende tinder og spektakulære fossefall tilbringes båtturen mer ute på dekk fremfor inne i den varme båten. 

Ønsker dere en luftig opplevelse er en helikoptertur over Sunnmørsalpene en spektakulær opplevelse.Vi tilbyr både sightseeing og transfer til og fra flyplassen.    

Fra Ålesund er det en nydelig seiltur tur gjennom Hjørundfjorden til Hotel Union Øye. Vær en del av mannskapet og gjør reisen til en kjekk opplevelse sammen med gode kolleger. 

Hotellet er et fantastisk utgangspunkt for å utforske tindepanoramaet i Hjørundfjorden. Se film fra Sunnmørsalpene her

Fra Hotel Union Øye er det kort vei til Strandafjellet og Hornindal Skisenter og i Terdalen finner du flotter turskiforhold.

En tur til fots eller på sykkel i Norangsdalen er som et lite stykke eventyr. Her finner du autentiske fjellgårdere og fasinerende Lyngstøylvannet hvor du kan se ruinene etter gamle fjellgårder i det klare vannet. Vi tilby snorkling og dykking med flinke guider. 

Har du ikke padlet i en fjord før bør du absolutt ta en tur på Hotel Union Øye. Vi har kajakker og tilbyr turer med guide. 

Like hyggelig er tiden sammen med gjengen foran peisen med noe godt i glasset. Gode samtaler og fantastiske matopplevelser er gode grunner til å la seg inspirere på vidunderlige Hotel Union Øye.

HOTELL MED SKREDDERSYDDE AKTIVITETER
VIL DU OPPLEVE MAGISKE SUNNMØRE?