Møtepakke Storfjord Hotel

Kun 30 minutter med bil fra Ålesund venter en eventyrlig opplevelse.

Finn fokus og ro på Storfjord Hotel

Idyllisk plassert ved Storfjorden kan turen allerede starte på reisen til hotellet. Gjør transporten til en del av opplevelsen, vil tilbyr flere typer båttransport og hotellet har egen helikopterplass for de som ønsker en mer luftig opplevelse. Like hyggelig er det å ankomme med bil eller buss.

Hotellets hyggelige lavvo ligger en kort spasertur fra hotellet og er perfekt til uformelle samlinger, aperitiff eller noe godt å drikke. For de konkurranselystne finnes det en rekke poster i naturen rundt hotellet og vi arrangerer Geocatching for større og mindre grupper.

Glomsetbukten er nydelig for padleturer i kajakk og vi tilbyr guidede turer i naturskjønne omgivelser. Den fineste utsikten finner man på Hautua en flott og ikke for strabasiøs fjelltur som starter rett utenfor hotelldøren.

Fra Storfjord Hotel er det kort vei til Strandafjellet Skisenter og toppturer i Sunnmørsalpene. For grupper tilbyr vi turer med lokal guide. 

For golfinteresserte finnes idylliske Solnør Golfbane kun en kort kjøretur fra hotellet og for fiskeglade tilbyr vi båtturer hvor man kan prøve fiskelykken.

Kjøkkenet på Storfjord Hotel er kjent for sitt fokus på lokale matopplevelser. Hver dag serveres det ujålete gourmetopplevelser basert på det beste av kortreiste og ureiste matvarer. 

Ta med gode kolleger på en annerledes firmatur eller blåtur. Vi skreddersyr en kjempekjekk dag. 

HOTELL MED SKREDDERSYDDE AKTIVITETER
VIL DU OPPLEVE MAGISKE SUNNMØRE?