RIB

sightseeing båt

Kapasitet 12 personer

Havrafting i åpen RIB er en morsom opplevelse som passer for alle. Opplev storhavet med sitt vakre dyreliv eller reis inn i trange fjorder til vakre fossefall, majestetiske tinder og urørt natur.

Havrafting

I åpen RIB tar vi deg tett på naturen og havrafting er en opplevelse som passer for alle. Kapteinen sørger for at alle er komfortable på tur, og farten justeres etter ønsker og værforhold.

Før du går i båten blir du kledd i flytedress og briller for en komfortabel tur på sjøen. Opplev de spektakulære havområdene på Sunnmøre og kom tett på dyrelivet, naturen og det åpne havet. Våre RIB-båter er de raskeste og tryggeste på markedet.

Fjordturer

En tur gjennom fjordene i RIB er en magisk opplevelse. I åpen båt kommer du enda tettere på naturen, fjellene og dyrelivet.

Turen

Dersom du er usikker på våre RIB båter, vil du bli glad for å vite at turene tilpasses slik at de er komfortable for alle. Våre kapteiner vil alltid ta hensyn til alle som er med på tur og tilpasse farten med tanke på vær, forhold og menneskene som er med oss. Ekstra kjekt er det at turen er like morsom i sol som i regn. Om det rusker litt ute på havet vil sjøsprøyten stryke deg lett i ansiktet og latteren sitter løst. 

Båtene

Type: Raven
Modell: 9,0
Seter: Ullman Biscya suspencion seter
Motor: 2x350 Hk Merury Verado
Cruisefart: 40 Kn
Toppfart: 55 Kn
Insane mode: 72 Kn
Sikkerhet: GPS 2x Garmin 7410, AIS Garmin, VHF Garmin, VHF handholdt Cobra, EPIR, SART
transport & sightseeing

Båtturer for grupper

Utforsk våre andre båter

Kontakt oss

Opplev Ålesund & Sunnmøre

Ønsker du en skreddersydd opplevelse med våre hoteller og aktiviteter hører vi gjerne fra deg.