Vi har gavekort

Vi er inne i en utfordrende tid og det er nå vi skal vise omtanke, stå sammen og hjelpe hverandre. Kjøp et gavekort hos ditt favoritthotell, din lokale restaurant eller en butikk du er spesielt glad i. Bestill take away eller matkasser, ikke bare i helger men også i ukedager. Kjøp en billett til en opplevelse eller del en hyggelig stund og et digitalt måltid med noen som trenger en oppmuntring. Men viktigst av alt, hold deg frisk og ta godt vare på hverandre.

Apotekergata No. 5

Matkasser fra Butikken

La deg friste av matkasser fylt med favoritter fra hyllene og deilige råvarer fra restauranten. Vi har satt sammen masse godt til hyggelige frokoster, inspirerende middager og fine gaver. Vi tilbyr matkasser og gavekasser både til private og bedrifter.

gavekort

Storfjord Hotel

På en åsside omgitt av skogen, fjorden og fjellet finner du et sted for ro og hvile. Storfjord Hotel er et luksushotell som ligger idyllisk plassert i den vesle fjordbygden Glomset. Her finner du inspirasjon og et pusterom i en hektisk hverdag, og en utsikt som er verdt et besøk i seg selv.

gavekort

Hotel Brosundet

Det som en gang var arkitektoniske pakkhus til fiskeindustrien er nå Hotel Brosundet. Her, midt i Ålesund sentrum og sjarmerende Apotekergata finner du en forførende kombinasjon av byliv og nærhet til havet, fjordene og Sunnmørsalpene.

Gavekort

Helikopterturer

Opplev trange fjorder og spektakulære tinder fra luften. Med våre helikopter designer vi turer som tar deg med for å oppleve mange av Norges vakreste naturopplevelser som Briksdalsbreen, Hjørundfjorden, Geirangerfjorden og kjente landemerker som Jugendbyen Ålesund.