#besøknorge

Velkommen tilbake

Nå som våre hoteller igjen har åpnet dørene kan du føle deg trygg på at vi alltid setter våre gjesters komfort, helse og sikkerhet først. Legg ferien til Norge i sommer.

Vi skaper spektakulære opplevelser på Sunnmøre

Hvorfor la oss skreddersy din opplevelse?

Ålesund og Sunnmøre er kjent for sin urørte natur, smale fjorder og de majestetiske Sunnmørsalpene. Som gjest på et av våre tre boutiquehoteller skreddersyr vi opplevelser for deg og dine, akkurat slik du måtte ønske. Fra design, arkitektur og det nordiske kjøkken til adrenalinkick, utsikt og all slags vær. Med våre båter, helikoptre og biler kan vi ta deg med på unike opplevelser hvor du kommer tett på naturen – og til steder du kanskje ikke hadde funnet på egenhånd. Kanskje har du vært her før, kanskje ikke. Vi tør love deg en tur du aldri vil glemme. Vi gir deg luksus litt utenom det vanlige

Eposten er ikke gyldig

En reise mellom fjord og fjell

Knallblå himmel over oss. Knallblå fjorder under oss. Og rundt oss: Spisse, forrevne tinder med grønne skjørt, grå bluser og vinterens siste hvite dryss over toppene. Vi passerte Ålesund by, som lignet en fiskekrok noen hadde slengt ut i havet og glemt å dra inn. Og idet det så ut som vi skulle fly rett ned i bølgene, kjente vi plutselig rullebanen under oss. Vi var fremme.

Kontakt oss

Opplev Ålesund & Sunnmøre

Ønsker du en skreddersydd opplevelse med våre hoteller og aktiviteter hører vi gjerne fra deg.