Opplev høsten på Sunnmøre

Knallblå himmel over oss. Knallblå fjorder under oss. Og rundt oss: Spisse, forrevne tinder med grønne skjørt, grå bluser og vinterens siste hvite dryss over toppene. Vi passerte Ålesund by, som lignet en fiskekrok noen hadde slengt ut i havet og glemt å dra inn. Og idet det så ut som vi skulle fly rett ned i bølgene, kjente vi plutselig rullebanen under oss. Vi var fremme.

Vi skaper spektakulære opplevelser på Sunnmøre

Hvorfor la oss skreddersy din opplevelse?

Ålesund og Sunnmøre er kjent for sin urørte natur, smale fjorder og de majestetiske Sunnmørsalpene. Som gjest på et av våre tre boutiquehoteller skreddersyr vi opplevelser for deg og dine, akkurat slik du måtte ønske. Fra design, arkitektur og det nordiske kjøkken til adrenalinkick, utsikt og all slags vær. Med våre båter, helikoptre og biler kan vi ta deg med på unike opplevelser hvor du kommer tett på naturen – og til steder du kanskje ikke hadde funnet på egenhånd. Kanskje har du vært her før, kanskje ikke. Vi tør love deg en tur du aldri vil glemme. Vi gir deg luksus litt utenom det vanlige.

Eposten er ikke gyldig

Møter

Selv om vi alle opplever en annerledes hverdag, er det nå vi skal legge nye strategier og la tanker og ideer få utfolde seg. Ditt valg av møtested skal gi trygghet, inspirasjon og motivasjon. Men kanskje aller viktigst byr våre hoteller på fredelige omgivelser. For den beste opplevelsen anbefaler vi å tilbringe deler av møtedagen utendørs med våre aktiviteter.

Julebord

Vi pynter til årets mest vidunderlige tid og inviterer til stemningsfulle juleselskap i særegne omgivelser hos våre hoteller og restauranter.

hoteller & aktiviteter

Opplev Ålesund & Sunnmøre

Ønsker du en skreddersydd opplevelse med våre hoteller og aktiviteter hører vi gjerne fra deg.