Vi skaper spektakulære opplevelser på Sunnmøre

Hvorfor la oss skreddersy din opplevelse?

Ålesund og Sunnmøre er kjent for sin urørte natur, smale fjorder og de majestetiske Sunnmørsalpene. Som gjest på et av våre tre boutiquehoteller skreddersyr vi opplevelser for deg og dine, akkurat slik du måtte ønske. Fra design, arkitektur og det nordiske kjøkken til adrenalinkick, utsikt og all slags vær. Med våre båter, helikoptre og biler kan vi ta deg med på unike opplevelser hvor du kommer tett på naturen – og til steder du kanskje ikke hadde funnet på egenhånd. Kanskje har du vært her før, kanskje ikke. Vi tør love deg en tur du aldri vil glemme. Vi gir deg luksus litt utenom det vanlige.

Eposten er ikke gyldig

Gavekort

Vi er inne i en utfordrende tid og det er nå vi skal vise omtanke, stå sammen og hjelpe hverandre. Kjøp et gavekort hos din lokale restaurant eller en butikk du er spesielt glad i. Bestill take away eller matkasser, ikke bare i helger men også i ukedager. Kjøp en billett til en opplevelse eller gi noen et opphold å se frem til på ditt favoritthotell. Men viktigst av alt, hold deg frisk og ta godt vare på hverandre.

Covid-19 informasjon

Å ivareta helsen og sikkerheten til våre gjester, samarbeidspartnere og ansatte er alltid vår aller høyeste prioritet. Du kan føle deg trygg på at du får en sikker opplevelse hos våre hoteller, restauranter og aktiviteter.

hoteller & aktiviteter

Opplev Ålesund & Sunnmøre

Ønsker du en skreddersydd opplevelse med våre hoteller og aktiviteter hører vi gjerne fra deg.