Hoteller & Aktiviteter

For gjester som bor på våre hoteller tilbyr vi skreddersydde opplevelser med overnatting og aktiviteter for private grupper, event og bedrifter.

Ålesund og Sunnmøre er kjent for sin spektakulære og urørte natur, trange fjorder og majestetiske tinder. Med våre lokale guider, båter, biler og helikopter kan vi ta dere med på eventyrlige opplevelser til steder dere ikke vil finne på egenhånd. 62°NORD skaper autentiske, ærlige og personlige opplevelser som fremmer Sunnmøres egenart, miljøet, vår kultur og som kommer lokalsamfunnet tilgode. Opplev fjordene og Sunnmørsalpene på 62. breddegrad.

Se for deg et sted på nordvestkysten av Norge, vilt, vakkert og uregjerlig. Et sted med kneisende tinder tusen meter høye, sammen med trange fjorder tusen meter dype. Et område som har inspirert utallige poeter, kunstnere og eventyrere, men som likevel er uoppdaget. Et område hvor naturen dominerer og årstider dikterer. Og akkurat her, ved 62°N, er vårt hjem. Her finner du tunge skyer mot varmt solskinn, disige skoger, mektige isbreer og trolske dalfører. Det er et område med nøysomme og hyggelige mennesker. Sunnmøringer som ønsker å dele denne opplevelsen av urørt luksus med deg. Fordi for oss er ikke luksus gull, glitter eller swarovsky. Vår luksus er naturen. Dens oppriktighet, ærlighet og ubarmhjertighet.

For oss er luksus å våkne opp en tidlig morgen og høre vinden piske mot vinduet men du kryper tettere sammen under den varme dynen. Det er følelsen av mestring når du endelig når toppen av et fjell, og belønningen som er utsikten som venter op toppen. Det er synet av årets første snøfall, smaken av lokale råvarer fra den lokale bonden, og lukten av den sprakende peisen. Det er fortryllelsen av å forføre sansene, kontrasten og detaljene. Det er den enestående servicen og omsorgen fra vertskapet som du føler du har kjent hele livet. Det er å møte mennesker fra hele verden, med ulike historier å fortelle, men med samme drøm om å oppleve noe annerledes og unikt.

Det er norsk luksus.
Med 62°NORD

Bærekraft i alt vi er og alt vi gjør

Det har kommet naturlig for oss å ta vare på den historien vi har, og utnytte de ressursene som er tilgjengelig. En typisk 62°NORD opplevelse er bygd på noe eksisterende. En bygning som ellers ville forfalt, et samfunn som ellers ville blitt fraflyttet, et behov som trengte å fylles.

Hvordan komme hit

Direktefly fra: Oslo, Bergen, Trondheim, Bodø, Kristiansund og Harstad/Narvik
Nærmeste flyplass: Ålesund Lufthavn Vigra og Hovden Lufthavn Ørsta
Antall km fra Oslo: 548