På en åsside omgitt av skogen, fjorden og fjellene finner du et pusterom og et sted for ro og hvile.

Hotellet

Bak håndlaftede vegger venter en opplevelse du ikke finner andre steder. Som gjest vil du oppleve oppmerksomheten som er lagt i alle detaljer. Et sted for inspirasjon hvor norske tradisjoner møter moderne design og komfort. Ta inn den vennlige atmosfæren i vårt familieeide hotell, et sted hvor ro og hvile dominerer.

Rom og suiter

Romslig luksus er standard for alle rom, alle med spektakulær utsikt over Storfjorden, tunet eller omkringliggende skog. Hotellet huser 30 rom – alle unikt innredet med inspirasjon fra den omkringliggende naturen, norske tradisjoner og moderne komfort. Laftede vegger møter luksuriøse bad og smarte løsninger, og våre deilige senger, med delikat sengetøy og myke puter lover en god natts søvn. Rommene er komfortable og romslige med utsikt over Storfjorden eller omkringliggende skog. Noen rom har peis, privat terrasse eller direkte utgang til hagen.

Restauranten

Bli med på en kulinarisk reise der lokale og sesongbaserte ingredienser er i fokus når vi hedrer smaken av Storfjord. Her tar vi i bruk enkle, men raffinerte tilberedningsmetoder som fremhever råvarenes naturlige kvaliteter og sikrer en autentisk smaksopplevelse. Menyer endres med sesongene og speiler tilgjengeligheten av ingredienser fra lokale leverandører og naturen rundt oss. Dette tillater oss å støtte det lokale landbruket samtidig som vi gir gjestene en genuin smak av regionen. Vi legger vekt på bærekraftige praksiser, fra hvordan vi kutter grønnsaker for å minimere matsvinn, til hvordan menyene presenterer og løfter frem produsentene.

Stedet

Vi inviterer deg til å utforske våre vakre omgivelser og kommer gjerne med forslag til fine turer og mektige opplevelser. En reise på Sunnmøre vil ta deg gjennom noe av det vakreste Norge har å by på som isbreer, fossefall, trange dalfører, dype fjorder og det mektige tindepanoramaet i Sunnmørsalpene. Ta en velfortjent pause i hotellets lavvo eller i bukta ved fjorden. Du er alltid velkommen til å låne våre sykler, kajakker eller hotellets egen båt. Vandre langs skogstier eller ta en tur til et nærliggende fjell.

Aktiviteter

Omgitt av fjordene, Sunnmørsalpene og med kort vei til Ålesund inviterer våre omgivelser til et eventyr.

Planlegg turen din

Bestill et opphold eller kontakt oss for en skreddersydd opplevelse.