Kjekt å vite

Kjæledyr

Vi mener at kjæledyr er del av familien og ønsker pelskledde venner hjertelig velkommen til våre hoteller. Kjæledyr på rom koster 900,- per opphold.

Du kan ta med inntil to kjæledyr per rom, så hele familien får være med på tur. Med dette ønsker vi å legge til rette for at du kan nyte våre hoteller uten å måtte legge igjen noen hjemme. Så ta med din pelskledde venn og la oss legge rammene for minnerike opplevelser sammen.

Parkering

Vi tilbyr parkering med el-lader på våre hoteller.

Storfjord og Union Øye har egne parkeringsplasser med god tilgang til el-ladere. Hos Brosundet guider vi deg til nærmeste parkeringshus med alle fasiliteter. Det er viktig for oss å tilrettelegge for en bærekraftig fremtid og uansett hvilken el-lader du benytter, har vi det du trenger. Med våre hoteller som utgangspunkt ligger alt til rette for å oppleve Sunnmøre enkelt og komfortabelt.

Hold deg oppdatert på sosiale media

Følg oss i våre sosiale kanaler for å få med deg alt det spennende som skjer på våre hoteller.

Her finner du vakre bilder av våre hoteller og omgivelser i alle sesonger og det er lett å holde seg oppdater på alle arrangementer og kampanjer. Dette er den beste måten å få et inntrykk av hva som venter deg og for å planlegge og glede seg til opplevelsen du har foran deg. Finn oss på din favoritt plattform og følg oss på @62nord.

Generelle vilkår

Når du reiser med 62°NORD ønsker vi å tilrettelegge så godt vi kan.

Les våre generelle vilkår inkludert vår forsikringspolicy her.