Generelle vilkår individuelle

 GENERELLE BETINGELSER INDIVIDUELLE RESERVASJONER

 

STATUS/ ENDRINGER/ KANSELLERING PÅ VÅRE HOTELLER

Innsjekk mellom kl. 16.00 og kl. 18.00. Innsjekk etter kl. 18.00 må alltid avtales.  

Utsjekk før kl. 12.00 – senere utsjekk må avtales.

Ved ikke-fremmøte (No-show) – vil rom og bekreftet båttur/arrangement bli belastes 100 %. 

For individuelle reisende (1-5 rom) – må avbestilling av bekreftet hotellrom skje senest 5 dager før avtalt ankomst. Hvis bekreftet bestilling av hotellrom avbestilles mindre enn 5 dager før avtalt ankomst – vil bekreftet pris bli belastet i sin helhet. Hotel Brosundet følger gjeldende medlemsbetingelser for gjester med dokumentert Choice medlemskap.

Alle avbestillinger og endringer av bestillinger skal sendes skriftlig.

Alle våre rom er røykfrie – vennligst benytt egne anviste røykeområder.

PRISER

Vi tar forbehold om prisendringer som følge av økte kostnader på innkjøp, tjenester, valuta, økte skatter og avgifter eller andre forhold som er styrt av eksterne parter og som er utenfor hotellets kontroll.

BETALING TIL VÅRE HOTELLER

Vi oppfordrer til betaling med kredittkort, bankterminal er tilgjengelig – og vi aksepterer MasterCard, Visa og American Express ved våre hoteller. Ved skreddersydde opplevelser via 62NORD, skal programmet betales ved faktura. Det er kun norsk valuta – NOK som aksepteres ved kontant oppgjør. Sjekker eller reisesjekker aksepteres ikke.  

Pre-autorisasjon av kredittkort skje senest en uke før ankomst eller senest ved innsjekk, og om annet ikke er avtalt skal oppgjør av rom, minibar, bar og romservice o.l. skje i forbindelse med utsjekk.

En eventuell kreditt skal alltid være avtalt og akseptert i forkant. Betalingsbetingelser ved innvilget kreditt er netto pr 10 dager. Se betalingsinformasjon for hotellene og 62NORD i tabellen over – samme informasjon er påført faktura.

FORHÅNDSBETALING

Hotellet forbeholder seg retten til å be om forhåndsbetaling.

Skreddersydde pakker for individuelle reisende (1-5 rom) – må avbestilling skje senest 4 uker før avtalt ankomst. Hvis bekreftet skreddersydd pakke avbestilles mindre enn 4 uker før avtalt ankomst – vil avtalt pris på den skreddersydde pakken bli belastet med 80 % av avtalt pris på pakken. For at en booking skal være bekreftet, vil et depositum på 30% av den totale summen bli fakturert og betalt. Dette depositumet er ikke refunderbart. Alle skreddersydde opplevelser gjort av 62NORD Hotels & Adventures skal betales med faktura om ikke annet er blitt avtalt i forkant.

SKADE

All skade av hotellrområde eller på andre aktiviteter i regi av 62NORD, gjort av gjesten, vil gjesten stå ansvarlig.

FORCE MAJEURE

Hendelser som er utenfor vår kontroll slik som streik, brann og dårlig vær eller annet av en slik forfatning som gjør at oppholdet ikke kan gjennomføres, forbeholder vi oss retten til å kansellere oppholdet uten videre ansvar for å betale kompensasjon eller tilbakebetale innbetalt vederlag.

FORSIKRING

Vi anbefaler å tegne en avbestillingsforsikring hos eget forsikringsselskap som blant annet dekker avbestilling grunnet sykdom. Det anbefales at gjesten alltid har tegnet egen reiseforsikring.

DOMSTOL

All uenighet mellom parter av denne kontrakten som ikke klarer å løses uten en domstol, vil dette bli tatt til lokal norsk rett og dets avgjørelse vil gjelde. 

KONTANTFRITT HOTELL

Vi etterstreber oss å være et kontantfritt hotell og vi oppfordrer derfor all våre gjesten til å kun benytte elektroniske betalingsløsninger direkte på et av våre hotell. Som forbruker og vår gjest vil dette være en trygg og fri måte å reise på.

 BÅTRESERVASJONER

62°NORD tar forbehold om endring eller kansellering av turer på grunn av uforutsette hendelser med utstyr eller mannskap – samt dårlig vær. Når været tilsier at oppsatt rute ikke er forsvarlig – forbeholder 62°NORD ved båtfører seg retten til å kansellere turen. Alternativt kan båtfører endre rute – for å gi kundene en god og trygg opplevelse. Endret rute på grunn av værforhold gir ikke grunnlag for refusjon av billett.    

All bookinger og endringer uansett slag må gjøres skriftlig. 

BETINGELSER FOR AVBESTILLING

TOTALSUM

-       Mer enn 14 dager før avreise

Ingen betaling

-       Mindre enn 7 dager før avreise

100 % av totalsum

 

Gjesten har ansvaret for å vurdere sin egen fysiske og psykiske form sett opp mot turens innhold. RIB turer foregår med stor fart og bølger – og er forbundet med en ekstra risiko. Vi anbefaler ikke RIB turer for gravide og folk med kjente sykdommer som kan forverres ved kjøring under nevnte forhold. Alle deltagere på RIB turer må i forkant av turen signere på at deltagelsen er på eget ansvar og risiko.  

Gjesten skal alltid rette seg etter de anvisninger som blir gitt båtfører – båtfører har alltid det overordnede ansvaret og den øverste myndigheten på båten han/hun fører. Båtfører har også myndighet til å nekte personer deltakelse på våre aktiviteter om det vurderes som en risiko for sikkerheten – dette knyttet til helse, fysisk form, påvirkning av alkohol eller andre rusmidler eller om de opptrer på en slik måte at det er til sjenanse for andre deltakere.

Medbrakt utstyr på båtturene – som kamera, mobiltelefoner, vesker, smykker, briller o.l. tas med på egen risiko.

Gjester som skal delta på felles RIB turer må møte opp minimum 15 minutter før oppsatt avgangstid for påkledning av flytedress og annet utstyr. Vi anbefaler i tillegg praktiske sko som tåler vann og varmt tøy, lue og hansker hvis været og temperaturen tilsier det. Vi anbefaler vanntett beskyttelse av mobiltelefoner og eventuelt kamerautstyr.

Ved for sent oppmøte risikerer kunden ikke å få være med på turen – eller at turen blir tilsvarende kortere. Turen må uansett betales i sin helhet og vil ikke bli refundert.

Vi tar forbehold om eventuelle endringer i betingelser for et enkelt arrangement eller en gitt tidsperiode – hotellet eller leverandør av arrangementet vil gi informasjon om dette.