SESONG: APRIL OG MAI
Vår på Sunnmøre er fugler som kvitrer og grønne enger, det er bjørka som blomstrer og dyra som blir sluppet ut på beite. Det er breer som smelter og skaper ville fossestryk av stille elver. Det er lyset som kommer tilbake med lange dager som kan nytes i naturen og det er toppturer på ski med sola stekende i ryggen og veivalget preget av smeltende snøflekker.
Inkludert
Tillegg
Sunnmøre som matdestinasjon er et resultat av generasjoner som nøysomt har arbeidet for å utvikle gode råvarer basert på vår regions forutsetninger. Og vi har noen favoritter vi ønsker å dele med deg. For alle som er glad i god mat, bryr seg om dyrebare råvarer og skikkelig hjemmelaget tør vi love en skikkelig god opplevelse. Alle vet at de beste skalldyrene trives best i kaldt vann, og at storhavet utenfor kysten av Ålesund er hjem for skikkelig god fisk. Lokalt kjøtt og vilt har en smak av det gode liv på gress og i fjellene og vi høster fra skatter som har vokst sakte under jorden i hagen og i skogene. Alt dette inviterer til smakfulle bordseter og spennende smaksopplevelser, enten i restaurantene på våre hoteller eller ute plant venner som er lokale produsenter.y.
Vi ønsker at våre gjester skal oppleve destinasjoner for komfort og hygge, som er håndplukket for sin identitet, hyllet for sin historie og nøysomt forvaltet med tanke på fremtiden. Et godt sted å være.