En signaturopplevelse

Spektakulære sykkelturer

6 dager

400 km

2 500 m

maks 12 personer

En helt unik sykkeltur hvor du mulighet til å oppleve det vakreste og beste fjordene har å tilby av skjulte landeveisopplevelser i kombinasjon med ultimat komfort og luksus på våre hoteller.

Mer enn en sykkeltur

Vi at at livet krever din oppmerksomhet i hverdagen. Denne reisen lar deg koble av og gir deg påfyll. Fokuset er kun på veien og pedalene. Med små, intime grupper av likesinnede legger du ut på en reise hvor alle detaljer er ivaretatt. Ditt eneste fokus er å tråkke inn i det ukjente med bare én sikkerhet, at eventyret er rett rundt neste hjørne. La alt være ute på veien og gjenopplev dagens eventyr med venner i badstuen, rundt bålet og over noen friske drinker i enden av en majestetisk fjord.

Fjordveien

Fjordene ble hugget ut av isbreer og eldgammel stein, og skapte smale viker fra havet flankert av kneisende tinder og majestetiske topper. I gamle dager var fjordene bebodd av fjellbønder og vikingsjøfarere, som var noen av de tidligste oppdagelsesreisende og de første europeiske besøkende til store deler av den nye verden. Turen vil ta deg langs flate veier ved fjordkanten og gjennom svingete stier mellom fjellene, omgitt av et landskap som vil bergta deg.

"Jeg har syklet på uendelig mange spesielle steder ... Ingenting kunne forberede meg på Norges fjorder."

- Grant Clark, Commonwealth Games and Cairo to Cape Town Syklist

Det er din opplevelse

Hver tur er tilrettelagt av spesialister og ledet av en tidligere profesjonell syklist som din guide, vil gruppen ha et etterfølgende kjøretøy med mulighet til å endre ruten etter behov. Hver dag er perfekt balansert slik at gruppen kan få så mye de vil ut av turen. Hvis du ønsker å flytte grenser og sette 'nye raskeste tider', vil du bli motiver. Hvis du vil ta det med ro og snurre beina mens du nyter utsikten, vil tempoet synke. På slutten av dagen er er opplevelsen ditt helt eget eventyr.

"62ºNORD er i en mesterklasse i mange ting"

- Monocle Magasin

Matopplevelser som er verdt en reise

Våre restauranter henter inspirasjon fra den omkringliggende floraen og faunaen for å lage retter som feirer regionen. Skogene er rike på ville urter, sopp og bær mens fjordene og havet slår seg sammen med livet. Avhengig av sesong kan du forvente torsk, kveite, laks, østers, hummer og krabbe. Ved å trekke på eldgamle metoder for bålmat, røyking og konservering, feirer hvert måltid nordisk mat på en moderne vill måte. Enten det er nytraktet kaffe, lokal eplesider eller modnet ost, vil våre svært strategiske pauser langs veien holde deg mett og glad.

Dronning-strekningen Trollstigen

Du blir hentet med våre helikopter som transporterer deg til bunnen av Trollveggen. Den høyeste vertikale fjellveggen i Europa, kjent blant ikoniske klatrere og ekstreme idrettsutøvere. Et passende sted å starte denne etappen komplett med noe av Norges mest slående natur. Trollstigen som er like dramatisk som den er utfordrende, og består av 18 svinger som vever seg frem og tilbake foran en dundrende foss. På toppen, et utkikkspunkt i 800 m høyde gir en sensasjonell utsikt tilbake inn i dalen. Når du har erobret stigningen, venter en fantastisk belønning – en 40 km nedstigning gjennom Valdal. Flankert av klipper på hver side og innhyllet i rolige skoger, vil du knapt røre pedalene når du tar deg til det stille vannet i fjorden.

”The best bicycle climb I have experienced in my life…”

Justin Clarke, former pro cyclist and travel company CEO

Norsk luksus

Storfjord Hotel og Hotel Union Øye rangerer som de aller beste i Skandinavia. Smakfull arkitektur og design er supplert med intrikat oppmerksomhet på detaljer på disse to prisbelønte eiendommene. Siden du bor i Junior Suiter under oppholdet med mulighet for spabehandlinger hver ettermiddag, fungerer disse eiendommene som oaser å lade opp i etter en dag på setet.

"Du har ikke opplevd Norge med mindre du har opplevd det med 62ºNORD"

– Dominic Purvis, luxury travel consultant