En signaturoplevelse

Vilt vakre bilturer

6 dagers tur

Et adrenalinfylt kjøreeventyr gjennom Sunnmørsalpenes spektakulære fjorder og utemmede fjell. Dette er en helt unik opplevelse med det som er dagens mest spennende elektriske luksusbil kombinert med det beste av lokal mat og det ultimate av norsk gjestfrihet.

En utslippsfri opplevelse

Med sine uberørte fjelloverganger, havovergripende broer og intrikate nett av tunneler, er veiene i de norske fjordene en lekeplass for kjøreentusiasten. Dette partnerskapet med Porsche, bygget på å levere et bærekraftig eventyr, er en helt unik mulighet til ikke bare å utforske dette spektakulære hjørnet av verden, men å gjøre det på elektrisk ladning. Resultatet er et bærekraftig eventyr.

Da vi vurderte den perfekte maskinen for en kjøreopplevelse i fjordene, lette vi etter en partner som kunne matche det vi står for - komfort, bærekraft, spenning. Porsche Taycan Cross Turismo leverer alt. Og med det perfekte hint av stil, skiller denne elektriske superbilen seg fra feltet. Hver natt vil kjøretøyene bli ladet på hotellene for å sikre full rekkevidde for de påfølgende dagers eventyr.

Rekkevidde:
390 – 450 km
CO-utslipp:
0g/km
0-100 km:
5,1s
Topphastighet:
230 km/t

Fjordveiene

Fjordene ble hugget av kilometertykke isbreer ut av den eldgamle steinen, og skapte trange havinnløp flankert av steile klipper og fryktinngytende topper. I gamle dager var fjordene bebodd av Vikingsjøfarere, hardføre oppdagere som var de første europeiske besøkende til så mye av den nye verden. Eventyret ditt vil være sjansen for deg til å planlegge din egen oppdagelsesreise langs de flate veiene i kanten av fjordene og opp de svingete rutene gjennom fjellene, omgitt av krystallklare innsjøer og dype skoger som inspirerte norske folkeeventyr.

”Trollstigen er det nærmeste du kommer en racerbane på normale veier... det er utrolig spennende”

Marius Nakken -Porsche Cup

Bekymringsfri kontroll

La oss ta oss av logistikken slik at du er avslappet og klar til å få mest mulig ut av hver dag. Du vil ta rattet, ledet av forhåndsprogrammerte ruter som loser deg gjennom det aller beste av Norges fantastiske natur - uten noe som distraherer deg, vil du føle at du kan kjøre for alltid, inspirert av den krystallklare luften i Sunnmørsalpene og trollbundet av den sensasjonelle utsikten.

Utforsk som en lokal

Vi har gjennomsøkt regionen og håndplukket de aller beste som er å oppleve. Mens vi kjører mellom destinasjonene vil teamet vårt tilrettelegge vakre stopp, interessante severdigheter og dele noen morsomme tips for ferge-overfarter, dype tunneler og dramatiske overganger. Hver kveld vil vi ønske deg velkommen på en av våre prisbelønte eiendommer. Det haster ikke, det er ofte slik at de lange sommerdagene eller høstens skiftende farger holder deg ute i naturen litt lenger enn forventet. 

"Den villeste alpedalen jeg har sett var ikke i Alpene, det var Norangsdalen på Sunnmøre."

William Cecil Slingsby - Alpin Pioner

Matopplevelser som er verdt en reise

Våre restauranter henter inspirasjon fra den omkringliggende floraen og faunaen for å lage retter som feirer regionen. Skogene er rike på ville urter, sopp og bær mens fjordene og havet slår seg sammen med livet. Avhengig av sesong kan du forvente torsk, kveite, laks, østers, hummer og krabbe. Ved å trekke på eldgamle metoder for bålmat, røyking og konservering, feirer hvert måltid nordisk mat på en moderne vill måte. Enten det er nytraktet kaffe, lokal eplesider eller modnet ost, vil våre svært strategiske pauser langs veien holde deg mett og glad.

Norsk luksus

Storfjord Hotel og Hotel Union Øye rangerer som de aller beste i Skandinavia. Smakfull arkitektur og design er supplert med intrikat oppmerksomhet på detaljer på disse to prisbelønte eiendommene. Siden du bor i Junior Suiter under oppholdet med mulighet for spabehandlinger hver ettermiddag, fungerer disse eiendommene som oaser å lade opp i etter en dag bak rattet. 

"Du har ikke opplevd Norge med mindre du har opplevd det med 62ºNORD"

Dominic Purvis, luxury consultant