En signaturopplevelse

Toppturer i Sunnmørsalpene

6 dager tur

Totalt 7500 høydemeter

Et topptur-eventyr i fjordene i Sunnmørsalpene. Omgitt av noen av verdens fineste skiturer, erfarne lokale guider og fjell til fjord opplevelser hver dag er dette selve symbolet på norsk luksus.

Sunnmørsalpene

Hver vår, etter en ubarmhjertig vinter, åpenbarer himmelen seg og bakkene i Sunnmørsalpene forvandles til en lekeplass for eventyrlystne som kan praktisere håndverket sitt i verdens mest spektakulære vinterlandskap. Regionens mest erfarne guider er avhengige av mer enn 100 topper i fjordene for å skape et eventyr for alle skiløpere. Hvis du er en herdet adrenalin-junky på jakt etter nye linjer og friskt pudder, en nybegynner som prøver skins for første gang, vil guidene våre vise deg veien.

"Det er bedre å gå på ski og tenke på Gud enn å gå i kirken og tenke på sport."

Fritjof Nansen

Fjell til fjord

Med vår egen flåte båter og sjøherdede kapteiner blir gjestene fraktet til de daglige oppstigningene direkte fra hotellets kai. Tilbaketuren er en feiring mens du cruiser tilbake til hotellet med 1000 fot høye klipper som eksploderer ut av fjorden på hver side, som varsler veien hjem hver kveld. 

Yte før nyte

Når verden akselerere i et uendelig tempo, blir jakten på oppslukende og autentiske eventyr stadig viktigere. Dette er grunnen til at vi har skapt en skiopplevelse som gir et intimt tempo for å oppleve uovertruffen mytisk skjønnhet designet etter sesongens rytmer. For å kjøre ned må man ta turen opp.

Påfyll

Våre restauranter henter inspirasjon fra den omkringliggende floraen og faunaen for å lage retter som feirer regionen. Skogene er rike på ville urter, sopp og bær mens fjordene og havet slår seg sammen med livet. Avhengig av sesong kan du forvente torsk, kveite, laks, østers, hummer og krabbe. Ved å trekke på eldgamle metoder for bålmat, røyking og konservering, feirer hvert måltid nordisk mat på en moderne vill måte. Enten det er nytraktet kaffe, lokal eplesider eller modnet ost, vil våre svært strategiske pauser langs veien holde deg mett og glad.

"62°NORD er i en mesterklasse på mange ting."

Monocle Magasin

Norsk luksus

Storfjord Hotel og Hotel Union Øye rangerer som de aller beste i Skandinavia. Smakfull arkitektur og design er supplert med intrikat oppmerksomhet på detaljer på disse to prisbelønte eiendommene. Siden du bor i Junior Suiter under oppholdet med mulighet for spabehandlinger hver ettermiddag, fungerer disse eiendommene som oaser å lade opp i etter en dag på fjellet. 

“You haven’t experienced Norway unless you have experienced it with 62ºNORD”

Dominic Purvis, luxury travel consultant